Skistøvler

(14 produkter)

Skistøvler i højeste kvalitet til dame og herre fra Head og Salomon. Gør et kup og køb et par billige skistøvler i høj kvalitet. Valget af skistøvler er primært betinget af din tekniske kunnen og aggressiviteten i dit skiløb. Jo mere aggressivt du løber, og jo mere rutine og teknik du er i besiddelse af, jo stivere en skistøvle bør du vælge. Den stive støvle medfører, at dine ski reagerer aggressivt på hver eneste af dine bevægelser.

Sortér efter:

Salomon S/Pro HV 100 GW skistøvle - Black/Red/Belluga

2.499,00 kr.

Salomon S/Pro MV 110 GW skistøvle - Black/Red/Belluga

2.899,00 kr.

Salomon Select HV 80W GW dameskistøvle - Black/Belluga

1.599,00 kr.

Salomon S/Pro 90 GW dame skistøvle - Belluga Metallic/bk

2.199,00 kr.

Salomon S/Pro 100 GW dame skistøvle - Black/burgandy

2.600,00 kr.

Salomon X Access 70 dame skistøvler - White/Black

1.399,00 kr.

Salomon S/Pro 100 GW skistøvle - Black/Belluga/Dsilmt

2.099,00 kr.

Salomon S/Pro HV 100 GW skistøvle - Black/Belluga/grå

2.199,00 kr.

Salomon Quest pro 110 S/Pro skistøvle - Blue/Black white

1.899,00 kr.

Nordica Sportsmachine 90 X skistøvle - White/black

1.300,00 kr.

Salomon X Access 100 skistøvle - Black/Beluga red

1.999,00 kr.

Atomic Hawx Magna 75 W skistøvle - Black/Gold

1.550,00 kr.

Salomon S/Max 60T M Junior skistøvle - Black/Acid green

899,00 kr.

Lenz space warmer 1.0

250,00 kr.

Valg af skistøvler

Den øvede skiløber kan uden tvivl, med stor fordel, benytte sig af en mere stiv skistøvle. Hvis du er nybegynder, skal du have en lidt blødere skistøvler. Den bløde skistøvle er en noget mere tilgivende støvle. Den vil ikke reagere nær så voldsomt på dine bevægelser.

Hvis du kører i en skistøvle, der er for blød, vil du føle det som om støvlen giver sig og ikke følger godt nok med dine bevægelser. Kører du omvendt i en skistøvle, der er for stiv, kan du være sikker på ømme fødder og besværligt skiløb. Har du for store skistøvler, risikerer du også at få alvorlige brud i anklerne eller foden. Derfor kan vigtigheden af det rigtige sæt skistøvler ikke understreges nok. 

Pas godt på dine skistøvler

Når du er færdig efter en lang dag på pisten, er det en god idé at tage inderstøvlerne ud, så støvlerne kan tørre, inden de skal i brug igen næste dag. Er dine støvler våde, kan dette nemlig skade formen, og dette er ikke hensigtsmæssigt. Vil du være helt sikker på, at dine støvler tørrer, kan du eventuelt bruge en støvletørrer. På denne måde, kan du nemt komme godt ned i støvlen.  

Skistøvler der tilpasser sig din fod

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal leje eller eje skistøvlerne, så gør det sidste! Ingen fødder er ens, og din egen støvle tilpasser sig din fod og følger dine bevægelser langt bedre.

Vi har vi et enormt udvalg af billige skistøvler af meget høj kvalitet i alle størrelser og til både nybegyndere og øvede. Du kan købe mærkevareskistøvler fra Salomon m.fl. til rigtig skarpe priser.

Det er desuden en rigtig god idé at have et par gode skisokker på i støvlen, så fødderne ikke er ødelagt efter første dag på ski.