Skibriller og solbriller til børn

(7 produkter)

Der er mange ting, du skal tage højde for, når du vælge de rette skibriller til dit barn. Hos Billig Skitøj finder du et stort udvalg fra de bedste og mest anerkendte brands som for eksempel Alpina, der er kendt for sin høje kvalitet. Vi har briller i mange forskellige designs, farver, i forskellige glas og så videre - fælles for alle vores skibriller er, at du kan spare mellem 20 og 70% på brillerne.

Sådan vælger du de rette skibriller til dit barn

Sortér efter:

Salomon Lumi Access JR Goggels/Skibrille - Atlantic/univ flash g

210,00 kr.

Alpina PINEY Junior goggles/skibrille - Mat sort

230,00 kr.

Alpina PINEY Junior goggles/skibrille - Mat hvid

230,00 kr.

Alpina CARVY 2,0 Kids skibriller/Goggles - Mat lime

175,00 kr.

Alpina CARVY 2,0 Kids skibriller/Goggles - Mat rose

175,00 kr.

Tenson børne skibrille - Dud rød

199,00 kr.

Tenson børne skibrille - Dud sort

199,00 kr.

Skibriller til børn

Et godt udsyn er altafgørende når familien tager på skiferie. Det gælder også for de yngste i flokken. På Billig Skitøj finder du et bredt udvalg af skibriller til børn. Vores sortiment består af mærker fra Salomon, Dud og Alpina og brillerne er designet specifikt til børnenes smallere ansigter, og de kommer i mange spændende farver. Når du køber skibriller til dit barn, er det blandt andet vigtigt at du fokusere på komfort. Skibrillerne skal sidde godt på dit barns hoved. De skal være behagelige at have på, og så vil være en klar fordel med en justerbar rem, så brillen kan justeres til dit barns hoved.

Udover at give et godt udsyn så er skibriller med til at beskytte øjne og ansigt. Brillerne beskytter mod sollys, vind og vejr samt giver ansigtet ly for blæst og frost. Derudover beskytter de også mod genstande, hvis barnet skulle falde på pisten. Nogle vil argumentere for at solbriller er nok beskyttelse, til både børn og voksne, fra sol, flyvende genstande, kviste og grene – Men er det ikke helt sandt. Med et sæt skibriller kan du være næsten 100 procent sikker på, at beskyttelsen forbliver på det rigtige sted, uanset hvor vildt det går for sig.