Børneski

(12 produkter)

Her på siden finder du vores udbud af børneski. Vi fører ski i forskellige priser og kvalitet, og vi har ski fra nogle af de mest anerkendte mærker som for eksempel Blizzard og Head. Super tilbud på børneski finder du hos os.

Sortér efter:

Head SuperShape Team Lr. 4,5 JR. ski

1.100,00 kr.

Nordica Team JR Race ski + fastrak 4,5 binding

899,00 kr.

Head SuperShape Team Lr. 4,5 JR. ski

1.100,00 kr.

Blizzard Pearl JR. ski + FCT Jr. 4,5 binding

1.099,00 kr.

Swix Børste Oval Fin Nylon

299,00 kr.

SWIX T825D Plexi skraber 5mm

59,00 kr.

SWIX T86 scraper all pup

30,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Swix kantsliber med kuglelejer

335,00 kr.

Swix pocket edger sharpener

150,00 kr.

Find de rette børneski

Når du skal have ski til børn, er der en række ting, du skal være opmærksom på, for at finde de helt rigtige ski. Først og fremmest skal skienes længde være svarende til, at de går til mellem bryst og hage, når de står på jorden. Børneski er lavet ud fra børns vægt og fysik, og det er derfor nemt at vælge de rette ski. Har dit barn de rette ski, vil skiferien blive endnu sjovere. Børneski er lavet således, at der lettere at manøvrere, så børn kan lære at stå på ski i dem.

Fordele ved at købe børneski frem for at leje

Der er en række fordele ved at købe børneski frem for at leje dem. Mange familier synes, at det er rart, at barnet kan prøve at have skiene på hjemmefra og føle sig tryg i dem. Det er også muligt at teste, om det er den helt rette størrelse, og om de er nemme at manøvrere. Kvaliteten af de ski man kan leje på nogle skisteder er ikke altid helt i top, og det kan godt ødelægge oplevelsen, hvis de er svære at styre. Børn skal gerne have ski, der er nemme at styre. Ved at købe skiene hjemmefra, kan man være helt sikker på, at man kan få de rigtige ski.

Ved at købe hjemmefra sparer man også udgiften ved at leje skiene.

Få hjælp til at finde de rette børneski

Ønsker du hjælp til at finde de helt rigtige ski, sidder vi klar på telefon 2049 6677 eller på mail ringkobing@sportigan.dk. Så sidder vi klar med vores bedste råd, der kan hjælpe dig og dit barn med at finde de helt rette ski. 

Se hele udvalget af ski her.