Billige skijakker til herre

(14 produkter)

Du kan her hos Billig Skitøj finde et bredt udbud af forskellige skijakker til herre. Vi fører mange forskellige mærker som blandt andet Helly Hansen, Peak og Protest. Køber du din jakke hos Billig Skitøj, kan du spare rigtig mange penge på kvalitetsjakker til herre.

Sortér efter:

Haglöfs Betula GTX dame skal jakke - sort

1.550,00 kr.

Haglöfs Betula GTX herre skal jakke - sort

1.550,00 kr.

CMP herre skijakke - Duneffekt sort blå

1.299,95 kr.

Peak Performance Insulated skijakke - Blaze Tundra

2.199,00 kr.

Helly Hansen Alpine foret jakke - Sort

1.499,95 kr.

Helly Hansen Alpha 4.0 skijakke - Deep

2.299,00 kr.

Helly Hansen Alpha 4.0 skijakke - Navy

2.299,00 kr.

Whistler Katahdin herre anorak

999,95 kr.

Whistler Carbon herre ski jakke - Esign Blue

999,95 kr.

Whistler Carbon herre ski jakke - Sort

999,95 kr.

CMP herre skijakke - Petrol B. Blue

1.299,95 kr.

CMP herre skijakke - Zucca nero

1.299,95 kr.

Helly Hansen Alpha 3.0 skijakke - Sort

2.099,00 kr.

Salomon Highland herre skijkakke - Black/Ebony

2.099,00 kr.

Skijakker til mænd

Skijakker er designet til at holde dig varm i kolde forhold med nogle helt andre egenskaber, end dem du finder i din hverdagsjakke. Din skijakke er designet til at være åndbar, vandafvisende og fleksibel. Det er vigtige parametre som alle hjælper dig med at holde varmen på pisten.

Vandsøjletrykket også en vigtig faktor når du skal vælge din skijakke. Jo højere vandsøjletryk desto mere vandtæt er jakken. Materialet kunne modstå et vandsøjletryk på 3000 mm for, at leverandøren må kalde det for vandtæt og mange skijakker, har et endnu højere vandtryk end det. Det er svært at holde varmen i en våd jakke, derfor er jakkens vandsøjletryk en vigtig faktor at have i mente når du skal finde din næste skijakke.

Der er forskel på hvad skijakker tilbyder og her er det vigtigt at vide hvad du lægger vægt på ved en skijakke. Det kan fx være vigtigt for dig at din jakke har snefang, som holder sneen ude. Eller at jakken har et ventilationssystem, der typisk er placeret under skijakkens armhule som kan lynes op når vejret bliver for varmt. Da det er lynlåsen som holder jakken sammen kan en robust og vandtæt lynlås også være en prioritet.

Vi har et bredt udvalg af skijakker til mænd i forskellige designs og farver. Derudover har vi jakker fra flere kendte kvalitetsmærker.