Head ski

(10 produkter)

Head ski kendetegnes ved den høje kvalitet og det flotte design. Head er en af de førende producenter af skiudstyr og det bærer deres Head ski også præg af. Head ski finder du både til dame og herre. Køb Head ski hos Billig Skitøj med stor besparelse. Super tilbud på Head ski finder du her hos os.

Sortér efter:

Head SuperShape Team Lr. 4,5 JR. ski

1.100,00 kr.

Head SuperShape Team Lr. 4,5 JR. ski

1.100,00 kr.

Swix Børste Oval Fin Nylon

299,00 kr.

SWIX T825D Plexi skraber 5mm

59,00 kr.

Swix kantsliber med kuglelejer

335,00 kr.

SWIX T86 scraper all pup

30,00 kr.

Swix universal voks

115,00 kr.

Swix F4-100C uni glidewax

100,00 kr.

Swix grunde pack voks

220,00 kr.

Swix pocket edger sharpener

150,00 kr.

Head ski til en god pris

Det er ikke tilfældigt at Head ski er blandt de mest solgte ski på markedet. Head er kendte for at være nytænkende og lave ski i robust kvalitet. Head ski er både gode når der lige er faldet nyt sne, og når pisten er hård. Husk også Head skistøvler.

Ski der ser godt ud

Head gør meget ud af at deres ski skal have et flot design. Skiene skal ikke bare kunne lave skarpe sving på en næsten helt tiliset overflade, de skal også se godt ud, mens de gør det. Head ski er både flotte, holdbare og kan købes til en god pris.

Pas på hovedet, når du er på skiferie. Det kan nogle gange gå lidt stærkt ned af pisten, og selvom man føler at man har styr på det, kan det nemt gå galt. Det er derfor vigtigt med en skihjelm, som kan beskytte hovedet.

Kig på vores udvalg af tasker til dine ski og undgå at dine ski bliver ridsede under transporten.

Fandt du ikke de rette ski?

Se hele vores udbud af ski her.