Vi har rigtig mange ID® produkter på Billig-sport.dk, som er bæredygtige og mere ansvarlige.

EU BLOMSTEN
EU-Blomsten er EU’s officielle miljømærke. For at produktet kan blive certificeret EU-Blomsten, skal det leve op til nogle skrappe krav i faserne på rejsen I tekstilindustrien er der fokus på mere bæredygtigt landbrug, energieffektivitet, mindre forurening i produktionsprocessen og færre farlige stoffer. Miljømærket er din garanti for, at tøjmærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt. EU-blomsten sikrer, at tøjet ikke indeholder rester af pesticider og andre miljøskadelige kemikalier, at der er brugt miljøvenlige farvestoffer og at spildevand er håndteret forsvarligt.

Global Organic Textile Standard (GOTS)
GOTS er anerkendt som verdens førende forarbejdningsstandard for tekstiler fremstillet af økologiske fibre. Certificeringen stiller høje krav til overholdelse af sociale- og miljømæssige kriterier gennem hele forsyningskæden. GOTS kræver som standard, at mindst 95% af fibrene i tøjet er økologisk, og på alle stadier af fremstillingen skal de økologiske fibre adskilles fra de konventionelle fibre. Når I køber GOTS certificerede tekstiler, er I sikre på produkter uden kemi og andre skadelige stoffer, økologiske tekstiler i høj kvalitet og et produkt, hvor alle aktører i processen har taget et socialt og miljømæssigt ansvar. 

OEKO-TEX® - Tiltro til tekstiler
OEKO-TEX® er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. ID® produkter som vi forhandler, har styles certificeret med 3 forskellige OEKO-TEX® certificeringer annex 4, produktklasse 2 & annex 6, produktklasse 1. Forskellen er at annex 6 stiller yderligt skærpede krav til tøjets indhold af sundheds- og miljøskadelige stoffer. Den tredje certificering STANDARD 100 by OEKO-TEX® omhandler økologiske produkter. Det betyder, at du har garanti for, at det er økologisk bomuld og GMO fri. Dvs., at bomulden er fremstillet uden brug af genmodificering og verificeret med test af 3. part.